גרנולה פריכה ואגוזים
גרנולה פריכת אגוזים יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1330 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 78 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו אגוזי פקאן שבורים, שמן צמחי, שקדים חתוכים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: גרנולה אגוזים, גרנולה אגוזים, ו גרנולה אגוזים של אמא.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). קו 2 גליונות אפייה גדולים עם נייר קלף או רדיד אלומיניום.
מערבבים שיבולת שועל מגולגל, שיבולת שועל סובין, נבט חיטה, קוקוס מגורר, זרעי דלעת, אגוזי מלך, אגוזי פקאן, גרעיני חמניות, ושקדים קצוצים יחד בקערה גדולה עד לשלב ביסודיות.
מערבבים יחד מלח כשר וקינמון בסיר, מניחים על אש בינונית גבוהה ומוסיפים שמן צמחי ושמן קוקוס.
חום עד שמן קוקוס נמס תערובת שמן חם. מערבבים סירופ מייפל ודבש לתוך תערובת שמן עד incorporated; להסיר מחום ומערבבים תמצית וניל.
יוצקים תערובת שמן על מרכיבים יבשים ומערבבים היטב את המעיל.
מורחים גרנולה על גבי דפי אפייה מוכנים.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות; מערבבים גרנולה.
אופים במשך 15 דקות יותר ומערבבים; חוזר, אפייה 15 דקות (45 דקות זמן האפייה הכולל).
תנו לגרנולה להתקרר, להעביר לקערה גדולה, ומערבבים חמוציות מיובשות לגרנולה.