קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

גרנולה שוקולד משולש

גרנולה שוקולד משולש
טריפל שוקולד גרנולה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שוקולד צ'יפס ללא חלב, תמצית vanillan, שמן קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: גרנולה מחנק שוקולד משולש, חטיפי גרנולה שוקולד משולש, ו חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-250ºF ומשמנים קלות תבנית אפייה גדולה או מיישרים אותו עם מחצלת אפיית סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מערבבים את שיבולת השועל, הדגנים ואבקת הקקאו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים את המייפל, הסוכר (אם משתמשים בסוכר קוקוס, אני אוהב לטחון אותו לאבקה ראשונה), ושמן בסיר, וחום עד שהסוכר הוא בעיקר מומס. לקבלת קיצור דרך, אתה יכול לחמם את החומרים הרטובים במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עד הסוכר החום הוא מומס בעיקר (רק 30 עד 45 שניות בסך הכל).מערבבים את וניל ומלח לתוך החומרים הנוזליים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר קוקוססוכר קוקוס
כָּתֵףכָּתֵף
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
יוצקים את הנוזל על החומרים היבשים ומערבבים באופן שווה את המעיל.
5
פרוש את הגרנולה במחבת המוכנה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
אופים במשך 45 עד 60 דקות – זה ישתנה לא מעט על האקלים (באקלים יבש granola שלי צ ' יפס בתוך פחות משעה לפעמים, על החוף, זה יכול בקלות לקחת 90 דקות), בדיקה בכל 20 עד 30 דקות כדי לעורר.עבור אשכולות, מיד להסיר את הגרנולה לקערה גדולה ומערבבים בעדינות את שבבי השוקולד (רק כמה סיבובים) בעוד הגרנולה עדיין חמה.לגרנולה משוחררת יותר, תן לגרנולה להתקרר לחלוטין, לפני ערבוב בשוקולד צ ' יפס.שים לב כי גרנולה יהיה פריך יותר כפי שהוא מתקרר. לשבור אשכולות, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
צ ' יפסצ ' יפס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך