גרנולה שוקולד משולש
טריפל שוקולד גרנולה יכול להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתכון טבעוני זה מגיש 6 . מנה אחת מכילה 397 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. 330 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שוקולד צ'יפס ללא חלב, תמצית vanillan, שמן קוקוס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: גרנולה מחנק שוקולד משולש, חטיפי גרנולה שוקולד משולש, ו חטיפי גרנולה משוקולד טריפל (עם אפשרויות טבעוניות ללא גלוטן, חלבי וטבעוני).
הוראות
מחממים את התנור ל-250ºF ומשמנים קלות תבנית אפייה גדולה או מיישרים אותו עם מחצלת אפיית סיליקון.
מערבבים את שיבולת השועל, הדגנים ואבקת הקקאו בקערה גדולה.
מניחים את המייפל, הסוכר (אם משתמשים בסוכר קוקוס, אני אוהב לטחון אותו לאבקה ראשונה), ושמן בסיר, וחום עד שהסוכר הוא בעיקר מומס. לקבלת קיצור דרך, אתה יכול לחמם את החומרים הרטובים במיקרוגל במרווחים של 15 שניות, עד הסוכר החום הוא מומס בעיקר (רק 30 עד 45 שניות בסך הכל).מערבבים את וניל ומלח לתוך החומרים הנוזליים.
יוצקים את הנוזל על החומרים היבשים ומערבבים באופן שווה את המעיל.
פרוש את הגרנולה במחבת המוכנה שלך.
אופים במשך 45 עד 60 דקות – זה ישתנה לא מעט על האקלים (באקלים יבש granola שלי צ ' יפס בתוך פחות משעה לפעמים, על החוף, זה יכול בקלות לקחת 90 דקות), בדיקה בכל 20 עד 30 דקות כדי לעורר.עבור אשכולות, מיד להסיר את הגרנולה לקערה גדולה ומערבבים בעדינות את שבבי השוקולד (רק כמה סיבובים) בעוד הגרנולה עדיין חמה.לגרנולה משוחררת יותר, תן לגרנולה להתקרר לחלוטין, לפני ערבוב בשוקולד צ ' יפס.שים לב כי גרנולה יהיה פריך יותר כפי שהוא מתקרר. לשבור אשכולות, אם תרצה בכך.