קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

דאובה א לה פרובנס

דאובה א לה פרובנס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Daube a la Provencale. תמורת $5.39 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 54 גרם שומן ובסך הכל 1101 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, גבעולים רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: Classic Provençale Daube, Coq en Daube ו-Beef Daube.

הוראות

1
משרים את הבקר ביין האדום, החומץ, הגזר ו-1/2 מהבצל למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימוןחמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימון
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררתגבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
רוטב מ-daube A La Provencaleרוטב מ-daube A La Provencale
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב מ- Daube A La Provencaleרוטב מ- Daube A La Provencale
3
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה (שומרים את המרינדה) ומייבשים בעדינות עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
מחממים 1 כף מהשמן בתנור הולנדי כבד על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
מוציאים את הבייקון ומניחים בצד, שומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
6
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת לשומן הבייקון בתנור ההולנדי ומשחימים את בשר הבקר מכל הצדדים. לאחר שהבשר השחום, מוסיפים פנימה את המרינדה השמורה, לרדונים בייקון, את שאר הבצלים, הרוזמרין, התימין, השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 שעות. בודקים את הדאבל כל שעה ומוסיפים עוד מעט מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוציאים את עשבי התיבול ומגישים את הדאב (להקפיד לשמור את הרוטב) עם המקרונדה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית גראטן.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות האריזה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
11
מסננים ומערבבים עם רוטב הגבינה והדובה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
מניחים את הפסטה בתבנית הגראטן, ומעליה את פירורי הלחם, מפזרים מלח ופלפל ומנקדים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
13
אופים 15 דקות ומגישים עם הדאב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה