לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Daube a la Provencale. תמורת $5.39 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 54 גרם שומן ובסך הכל 1101 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, גבעולים רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: Classic Provençale Daube, Coq en Daube ו-Beef Daube.
הוראות
1
משרים את הבקר ביין האדום, החומץ, הגזר ו-1/2 מהבצל למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימון
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
רוטב מ-daube A La Provencale
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב מ- Daube A La Provencale
3
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה (שומרים את המרינדה) ומייבשים בעדינות עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
מחממים 1 כף מהשמן בתנור הולנדי כבד על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מוציאים את הבייקון ומניחים בצד, שומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת לשומן הבייקון בתנור ההולנדי ומשחימים את בשר הבקר מכל הצדדים. לאחר שהבשר השחום, מוסיפים פנימה את המרינדה השמורה, לרדונים בייקון, את שאר הבצלים, הרוזמרין, התימין, השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 שעות. בודקים את הדאבל כל שעה ומוסיפים עוד מעט מים במידת הצורך.