דאל בנגלי
אם יש לך בסביבה 45 דקות לבלות במטבח, בנגלית דאל יכול להיות מדהים ללא גלוטן, ללא חלב, לקטו אובו צמחוני וטבעוני מתכון לנסות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זה מנות ראשונות יש 108 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן למנה. 17 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. מתכון זה מכלמתכונים דורשים בצל, עדשים, כורכום טחון ופלפלי צ'ילה סראנו. עם כפית ציון 81%, המנה הזו יוצאת דופן. קארי דאל עם בשר (גושט דאל), דאל מתובל (מסאלה דאל), ו בנגלית דום אלו, איך מכינים בסגנון בנגלי דום אלו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב את העדשים והמים בסיר על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים מחצית מהבצל והשום הפרוסים, ושומרים את השאר להמשך. מערבבים פנימה את הכורכום, עלה הדפנה, העגבניות והמלח.
מוסיפים את הצ ' ילי, משאירים אותם שלמים כדי להוסיף טעם או חותכים לשניים כדי להוסיף חום. כשהתערובת מתחילה לרתוח, מנמיכים את האש לרתיחה. מבשלים עד שהעדשים מתפרקות ומסמיכות מעט, כ -20 דקות.
בינתיים, במחבת, מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית עד שהשמן מנצנץ.
מוסיפים את הבצל הפרוס השמור; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, וממשיכים לבשל ולערבב עד שהבצל רך מאוד וחום כהה, 15 עד 20 דקות נוספות. מערבבים פנימה את שאר השום הקצוץ ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהשום ריחני ורך, כ -2 דקות.
יוצקים את תכולת המחבת לעדשים המבושלות ומערבבים.