דביק כתום & פודינג marsala
דביק כתום & פודינג מרסלה דורש סביב 1 שעה ו -50 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 500 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 36 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו את סוכר גלגלית הזהב, מדיירה, מיץ תפוזים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. נסו פודינג טופי דביק עם דם כתום, מנדרינה, וקרם מוקצף Fraîche, פודינג טופי דביק, ו פודינג טופי דביק (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה החלק הפנימי של אגן פודינג 1.2 ליטר. אם אתה מהביל את הפודינג על הכיריים, להרתיח את הקומקום ויש לי סיר גדול עם מכסה צלחת חסינת חום מוכן.
חותכים גיליון נייר רדיד וגוןנייר חסין, הן על 30 ס " מ ארוך, חמאה הגריז.
כפית 3 כף סירופ לתוך החלק התחתון של האגן.
הנח 5 פרוסות של קלמנטינה או satsuma בתחתית, חופפים כמו עלי כותרת. בקערה, לנצח את החמאה והסוכר עד שמנת, ולאחר מכן להוסיף ביצים בהדרגה, להכות כל הזמן, עד אור ורך.
מוסיפים כפית קמח אם התערובת מתחילה להתפצל. עצה בפירורי הלחם ושאר הקמח, לקפל עד בשילוב, ואז להוסיף את כל שאר החומרים ולקפל שוב. תערובת כפית על גבי פרוסות הפרי.
הוסף פרוסות שנותרו של קלמנטינה או satsuma נגד הצד של הקערה כמו שאתה הולך.
כדי לבשל על הכיריים, לכסות עם גדולגוף רדיד ואדים עבור 1 שעות (ראה ידע, להלן). למיקרוגל, losely לכסות עם סרט נצמד, פירס פעם אחת, ואז לבשל על בינוני במשך 12 דקות. כדי לבדוק את זה נעשה, לתקוע שיפוד לתוך הפודינג; זה צריך לצאת נקי.
הפוך את הסירופ על ידי חימום החומרים במחבת קטנה. כאשר הפודינג מוכן, להתברר ולהגיש ספוג בסירופ, או להשאיר להתקרר ולקרר עד 3 ימים. כדי לחמם, לכסות מחדש עם רדיד ו greaseproof וקיטור עבור 30 דקות, או לכסות עם סרט נצמד מיקרוגל על בינוני במשך 5 דקות עד חם. מחממים רוטב במיקרוגל או במחבת.