קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות7
מגזין

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים

דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים
דבש & Chipotle מזוגגים בטטה חניתות עם סיד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם איי התבלינים טחון צ'יפוטלה אבקת צ' ילי, דבש, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Chipotle-חניתות בטטה מזוגגות עם ליים, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה צלוי ליים בטטה צ' יפס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את הפרוסות בטטה בקערה גדולה. מעיל תבנית אפייה גדולה עם 1-כף חמאה ולהגדיר aside.In סיר קטן מעל חום בינוני, להמיס את חמאת ½ כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
לטאטא את אבקת צ ' יפוטלה ולאחר מכן להוסיף את הדבש, מיץ ליים, ומלח. להביא ערבוב רותח כל הזמן; להמשיך להתבשל במשך שלוש דקות כדי להתיך את הזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
יוצקים את הזיגוג על תפוחי האדמה המתוקים ולזרוק עד מצופה היטב. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה, טפטוף כל זיגוג שנותר על תפוחי האדמה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. צלוי, מכוסה, במשך 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את נייר הכסף ולהוסיף את תפוחי האדמה. המשך לאפות, לצלות כל 10 דקות במשך 20 דקות נוספות, עד מכרז, משחי יפה, ו caramelized בקצוות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מגישים מיד, או להתחמם בתנור נמוך עד 30 דקות. תחבוט לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן