דבש & Chipotle מזוגגים חניתות בטטה עם ליים
דבש & Chipotle מזוגגים בטטה חניתות עם סיד נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 219 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. אם יש לכם איי התבלינים טחון צ'יפוטלה אבקת צ' ילי, דבש, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו Chipotle-חניתות בטטה מזוגגות עם ליים, תפוחי אדמה מתוקים בגריל עם חמאת ליים דבש Chipotle, ו צ'יפוטלה צלוי ליים בטטה צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
מניחים את הפרוסות בטטה בקערה גדולה. מעיל תבנית אפייה גדולה עם 1-כף חמאה ולהגדיר aside.In סיר קטן מעל חום בינוני, להמיס את חמאת ½ כוס.
לטאטא את אבקת צ ' יפוטלה ולאחר מכן להוסיף את הדבש, מיץ ליים, ומלח. להביא ערבוב רותח כל הזמן; להמשיך להתבשל במשך שלוש דקות כדי להתיך את הזיגוג.
יוצקים את הזיגוג על תפוחי האדמה המתוקים ולזרוק עד מצופה היטב. מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה. השתמש מרית גומי כדי לגרד את הקערה, טפטוף כל זיגוג שנותר על תפוחי האדמה. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום. צלוי, מכוסה, במשך 40 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהוסיף את תפוחי האדמה. המשך לאפות, לצלות כל 10 דקות במשך 20 דקות נוספות, עד מכרז, משחי יפה, ו caramelized בקצוות.
מגישים מיד, או להתחמם בתנור נמוך עד 30 דקות. תחבוט לפני ההגשה.