דבש, אניס ביסקוטי שקדים
המתכון דבש, אניס ביסקוטי שקדים מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל מוצרי חלב חינם וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. יש קינוח זה 81 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם כל מטרה קמח, ביצים, שמן צמחיוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו שקדים וביסקוטי אניס, אניס-ביסקוטי שקדים, ו אניס-ביסקוטי שקדים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 4 מרכיבים בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא שמן, סוכר, דבש, ביצים, קליפת לימון, אניסיד ווניל בקערה גדולה עד חלקה. מערבבים בתערובת קמח, ואז אגוזים. מכסים ומקררים את הבצק עד שמצונן היטב, כ -3 שעות.
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח 2 סדינים אפייה גדולים. כפית את הבצק ב 3 רצועות שוות (2 על גיליון אחד, מרווח היטב זה מזה, ו 1 על גיליון שני). באמצעות ידיים מקורנות היטב, רצועות צורה לתוך 2 אינץ 'רחב על ידי 1 אינץ' -יומני גבוה.
אופים יומני עד רק קפיצי לגעת, מיתוג וסיבוב מחבתות לאחר 10 דקות, על 20 דקות בסך הכל (יומני יתפשט). מגניב 15 דקות על הסדינים. לשמור על טמפרטורת התנור.
באמצעות מרית גדולה, להעביר בעדינות יומני משטח עבודה. באמצעות סכין משונן, לחתוך כל יומן באלכסון לפרוסות § - אינץ ' עבה. סדר פרוסות, לחתוך בצד למטה, על גיליונות אפייה.
אופים עד הצד התחתון חומים, כ 7 דקות. הפוך את העוגיות.
אופים עד הצד התחתון חומים, כ 7 דקות יותר.
העברת מדפים מגניב (עוגיות יהיה פריך כפי שהם מגניבים). (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.)