קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג המולד
מגזין

דבש זעפרן עוגת חג המולד

דבש זעפרן עוגת חג המולד
זה עובד טוב כמו קינוח. גשו לסופר וקנו פיל, צימוקים, שקדים טחונים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת אגוזי לוז עם יוגורט זעפרן קפוא ותאנים טפטוף דבש, עוגת חג המולד, ו אגסים בדבש וזעפרן.

הוראות

1
תנור חום ל 160C / מאוורר 140c / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חמאה וקו פח עוגה עגול ועמוק של 20 ס " מ עם שתי שכבות של קלף אפייה (ראה איך, להלן). לקשור כמה גיליונות של עיתון סביב החלק החיצוני של הפח, רמה עם החלק העליון של קלף האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
3
מחממים את הברנדי במחבת קטנה, ואז מוסיפים את הזעפרן ועוזבים להחדיר את החום לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את החמאה, סוכר, ביצים, קמח, שקדים טחונים, אבקת אפייה וקמצוץ מלח לקערה, ואז להכות יחד עד שמנת וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה רכה לשימון צורות האפייהחמאה רכה לשימון צורות האפייה
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מערבבים את הפירות, האגוזים והברנדי זעפרן לערבב לתוך הבלילה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זעפרןזעפרן
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
כפית לתוך פח מוכן, להחליק את החלק העליון ולעשות לטבול קל באמצע.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
7
אופים במשך 1 שעות, ואז לכסות באופן רופף עם נייר כדי לעצור את העליון over-בראונינג. הפעל תנור עד 140c / מאוורר 120c / גז 1 ומבשלים 1 hr יותר עד שיפוד יוצא נקי. השאירו להתקרר בדיל אז, בעוד שלה עדיין חם, לדרבן את העוגה בכל רחבי עם שיפוד.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
8
מערבבים את הברנדי ודבש יחד וכפית על העוגה. לעטוף היטב בנייר כסף ולשמור במיכל אטום עד חג המולד, האכלה עם ברנדי דבש יותר מדי לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה

מרכיבים

225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חמאה, מרוכך, בתוספת תוספת עבור משומןחמאה, מרוכך, בתוספת תוספת עבור משומן22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון1צביטהזעפרן קמצוץ (כ 1⁄4tsp קווצות)זעפרן קמצוץ (כ 1⁄4tsp קווצות)225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גלגלית זהב סוכרגלגלית זהב סוכר4קרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)225חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קמח רגילקמח רגיל50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקד טחוןשקד טחון1אוראו ממולאים כפולים1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צימוקצימוק300חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סולטנהסולטנה100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'צבע טבעי דובדבן קרחון, חצויצבע טבעי דובדבן קרחון, חצוי85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קליפה מעורבתקליפה מעורבת50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'שקד שלם, קצוץ בערךשקד שלם, קצוץ בערך50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'אגוזי לוז שלמים, קצוצים בערךאגוזי לוז שלמים, קצוצים בערך50חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירות נהדרות לעוגת חג המולד. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.