דבש-יין-חמוציות טארט
אם יש לך מיץ תפוחים, קצפת, תלתל קליפת תפוז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com עם כף מיוחדת במינה. ציון של 24% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: דבש-יין-חמוציות טארט, טארט לבן עם ציפוי דבש-חמוציות, ו דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי.
הוראות
מחממים תנור ל 191°. בקערה בינונית, מערבבים את כל מרכיבי הקרום עד לבצק. לחץ על הבצק בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'בצד של מחבת 9 אינץ' ungreased.
אופים 18 עד 20 דקות או עד הקרום מוגדר חום בהיר. מגניב 10 דקות.
מורחים ריבה על החלק התחתון של קרום מקורר.
בסיר 3 ליטר, מפזרים ג ' לטין על מים קרים.
בואו לעמוד על 5 דקות או עד ג ' לטין הוא מתרכך. מערבבים ביין, דבש ואוכמניות.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להפחית את החום מעט. מרתיחים חשפו 5 דקות, ערבוב מדי פעם; להסיר מן החום. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
יוצקים תערובת חמוציות על אגוזי מלך בקרום. כיסוי; לקרר לפחות 4 שעות עד צונן. הפעל סכין סביב הצד של מחבת כדי לשחרר טארט; להסיר את הצד של מחבת.