קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 50 דק.
מנות26
ציון בריאות0
מגזין

דבש כתום מרשמלו

דבש כתום מרשמלו
צריך הר ד ' אובר ללא גלוטן וללא חלב? מרשמלו כתום דבש יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 1 גרם חלבון, 0 גרם שומן, ובסך הכל של 88 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 26 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אבקת סוכר, סוכר מגורען, צבע מאכל כתום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 50 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 6%. ציון זה רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: דבש כתום מרשמלו, מרשמלו דבש, ו דבש וניל שעועית מרשמלו.

הוראות

1
יוצקים 1/2 כוס מים לקערה קטנה חסינת מיקרוגל, ומפזרים ג ' לטין.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
שלב 1/2 כוס מים שנותרו, סוכר מגורען, סירופ תירס, דבש ומלח בסיר כבד בינוני על אש בינונית-גבוהה; מביאים לרתיחה תוך ערבוב מדי פעם. מבשלים, בלי לערבב, עד שמדחום ממתקים רושם 25
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סירופ תירססירופ תירס
ממתקיםממתקים
דבשדבש
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים את תערובת הסוכר לתוך קערה של מערבל לעמוד, ולתת לעמוד עד מדחום ממתקים רושם 21
מרכיבים שתצטרך
ממתקיםממתקים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מיקרוגל את תערובת הג 'לטין בגובה 20 שניות או עד שהג' לטין נמס, תוך ערבוב לאחר 10 שניות. עם מיקסר במהירות נמוכה, היכו תערובת סוכר באמצעות קובץ מצורף שוט; בהדרגה לשפוך תערובת ג ' לטין בזרם דק לתוך תערובת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטיןג ' לטין
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
בלנדרבלנדר
5
מוסיפים וניל, שמן תפוז וצבעי מאכל. להגדיל מהירות כדי גבוהה; שוט תערובת במהירות גבוהה עד אור ורך (כ 5 דקות). בעזרת מרית מצופה בתרסיס בישול, מגרדים תערובת לתבנית אפייה בגודל 11 על 7 אינץ ' המצופה בתרסיס בישול; חלק עליון.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
צבע מזוןצבע מזון
תמצית תפוזיםתמצית תפוזים
ונילוניל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
6
תן לעמוד 2 שעות.
7
מנפים יחד אבקת סוכר ועמילן תירס לתבנית ג ' לי-רול. בעזרת מרית אופסט המצופה בתרסיס בישול מוציאים את המרשמלו מהתבנית ומניחים לתערובת אבקת סוכר. בעזרת מספריים מאובקים היטב בתערובת אבקת סוכר, חותכים מרשמלו לריבועים 78 (1 אינץ'). אבק בתערובת אבקת סוכר; לנער מרשמלו קלות כדי להסיר עודף תערובת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרשמלומרשמלו
עמילן תירסעמילן תירס
ג'ליג'לי
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מספריים מטבחמספריים מטבח
מחבתמחבת