דבש פקאן טארט
טארט דבש-פקאן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 825 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 58 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, חתיכות, מים וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 32%, המנה הזו לא כל כך מצוינת. מתכונים דומים: דבש פקאן טארט, דבש, תאריך, טארט פקאן, ו עוגת דבש עם דבש פקאן קרמל.
הוראות
הביאו לרתיחה 1 כוס סוכר ו 1/4 כוס מים בסיר כבד בגודל בינוני, תוך ערבוב עד להמסת הסוכר. מכסים ומרתיחים על אש בינונית-גבוהה, ללא ערבוב, 8 דקות או עד להזהבה, מחבת מסתחררת מדי פעם.
מסירים מהאש, ומערבבים בהדרגה שמנת מתוקה (תערובת תהיה בועה עם תוספת של שמנת).
מוסיפים חמאה, דבש ומלח, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פקאן, ומבשלים על אש בינונית, תוך ערבוב מדי פעם, 5 דקות.
הסר מהחום, מגניב לחלוטין.
פרש חתיכה 1 על משטח מקומח קלות, והתגלגל לעיגול בגודל 11 אינץ'. התאימו לתבנית טארט תחתונה נשלפת בגודל 9 אינץ'. קצוות קצוות. להקפיא קרום 30 דקות.
מורחים תערובת פקאן לתוך קרום. פרש את החלק הנותר, והתגלגל לעיגול בגודל 10 אינץ'.
מניחים מעל התערובת, לוחצים לקרום התחתון כדי לאטום; קצוות לקצץ.
מפזרים 1 כפית סוכר. להקפיא 30 דקות.
אופים ב 400 במשך 30 דקות. מצננים על רשת.
מניחים שוקולד בשקית ניילון קטנה עם רוכסן כבד; חותם. שקעו במים חמים עד שהשוקולד נמס. לחתוך חור זעיר 1 פינה של תיק, וטפטוף שוקולד מעל טארט.
מפזרים את יתרת 1 כפית הסוכר.