דבש-שעועית אפויה צ'יפוטלה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו שעועית אפויה צ'יפוטלה דרום-מערבית, שעועית אפויה צ'יפוטלה לוהטת, ו שעועית אפויה מעושנת צ'יפוטלה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
להוסיף שאלוט; saut 4 דקות או עד הזהב.
להוסיף כמון ושום; לטגן במשך 1 דקה.
מוסיפים מחית עגבניות ושמן, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים דבש ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך צ ' ילי). להפחית את החום; מבשלים במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים שעועית ותערובת שאלוט בתבנית אפייה של 2 ליטר.
אופים ב 300 במשך 1 שעה או עד עבה תוסס.
מרכיבים
2קילוגרםשעועית אפויה2צ'ילי צ' יפוטלה, משומר ברוטב אדובו, זרע וקצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחון596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(חוֹרֶף)3/4 כפית מולסה0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס שאלוט טחון (אודות1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב ווסטרשייר