דבש שקדים טוגנים תחרה
דבש שקדים טוגנים תחרה הוא צמחוני קינוח. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך עור-על שקדים, קמח, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש שומשום תחרה צ'יפס, צ'יפס תחרה דבש מלא שמנת תפוזים, ו תחרת שקדים.
הוראות
בסיר בינוני, להמס חמאה עם דבש על חום בינוני.
מוסיפים סוכר ומלח ומקציפים עד לשלב טוב.
מוסיפים קמח וממשיכים להקציף עד שלא יישארו גושים.
העברה לקערה קטנה ולתת מגניב מעט, על 5 דקות.
קו 2 גליונות אפייה שטוחים עם נייר קלף. כפית 1 כפית גדושה. תערובת דבש על גיליונות על 4 ב. בנפרד (הם יתפשטו הרבה).
אופים עד הבלילה מתחילה בועה להתפשט, על 3 דקות.
מפזרים כל פריך עם 1 כפית. שקדים. המשך לאפות עד שחום זהוב כהה וחורים קטנים מופיעים לאורך, 10 עד 12 דקות. תשאיר את התנור דולק.
בואו להתקרר על מגש עד תחילת המשרד, 2 עד 3 דקות. בעוד שעוגיות מתקררות, השתמשו בסכין חיתוך כדי להפריד בין כל העוגיות שנמסו יחד ולעצב כל אחת מהן למעגל. עבודה בקבוצות של 3 או 4, בזהירות לקלף עוגיות מנייר ולהניח על מערוך.
בואו מגניב על סיכה עד פריך לחלוטין, על 3 דקות. אם עוגיות מוצקות לפני שאתה יכול לעצב אותם, לשים תבנית אפייה בחזרה בתנור כדי להתחמם מעט, על 1 דקה.
הפוך קדימה: עד 1 יום; חנות אטומה.