דג אדום על חצי הקליפה
דג אדום על חצי הקליפה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 139 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בס מפוספס, פטרוזיליה שטוחה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו דג אדום על חצי הקליפה עם רוטב סרטנים לימון-חמאה, צדפות על חצי הקליפה, ו Cupcakes On The Half Shell (מתכונים דומים).
הוראות
שמן קל תבנית אפייה גדולה.
להניח את פילה דג אדום, צד העור למטה, על תבנית האפייה לצחצח אותם עם 2 כפות של שמן זית.
מפזרים את הפלפל האדום המרוסק ומתבלים במלח ופלפל. צולים את פילה הדג האדום על המדף התחתון של התנור במשך כ 20 דקות, או עד פתיתי הבשר עם מזלג.
בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את הפטרוזיליה ושום עם הנותרים 1/4 כוס שמן זית ועונה עם מלח ופלפל.
מעבירים את הדג למגש, טפטוף עם פטרוזיליה-שום שמן ומגישים עם פלחי לימון.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alsace Willm Pinot Gris Reserve. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.