דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, תפוחי אדמה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים את תפוחי האדמה, שומר פרוס, 2 כפיות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; לזרוק בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.