דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג אפוי עם תפוחי אדמה קלויים, עגבניות ורוטב סלמורוליו יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 332 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך פטרוזיליה עלה שטוח, תפוחי אדמה, עגבניות משומר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו דג במרינדה עם רוטב סלמורוליו, דג צלוי עם שרמולה, עגבניות ותפוחי אדמה, ו בס מפוספס אפוי במלח עם רוטב צ'ילה לימון עשב (Branzino Sotto Sell Con Salmoriglio) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את תפוחי האדמה, שומר פרוס, 2 כפיות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'; לזרוק בעדינות למעיל.
אופים ב 450 במשך 30 דקות.
מחממים 1 כפית שמן במחבת בינונית לא דביקה.
מוסיפים זרעי שומר ושום; saut 1 דקה.
מוסיפים 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, יין, 4 כפות פטרוזיליה, קליפת תפוז, אורגנו ועגבניות; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים 8 דקות.
מפזרים פילה עם 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. מסדרים פילה על תערובת תפוחי אדמה; להפיץ תערובת עגבניות על פילה.
אופים ב 450 במשך 20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים 2 כפות פטרוזיליה; מקשטים עם רצועות קליפת לימון, אם תרצה בכך.
מגישים עם רוטב Salmoriglio.
(סה " כ כוללים רוטב Salmoriglio)
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Chehalem 3 כרם פינו גרי. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.