דג אפוי קריאולי
דג אפוי קריאולי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 273 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, פלפל, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 39 דקות. נסו דגים אפויים חריפים וצ'יפס עם קטשופ קריאולי, פילה דג קריאולי, ו מרק דגים קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
פלפלים בל סאוט ובצל בשמן חם במחבת ovenproof מעל חום בינוני 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים יין ומבשלים 3 דקות או עד שנוזל נספג. מערבבים עגבניות, 1 כפית. תיבול Cajun, פלפל, ו, אם תרצה, רוטב חריף. מבשל, ערבוב מדי פעם, 10 דקות.
מפזרים 1 צד של פילה בקלה באופן שווה עם הנותרים תיבול Cajun.
מקום פילה, צדדים מתובלים למעלה, על גבי תערובת עגבניות במחבת.
אופים ב 350 במשך 25 דקות או עד פתיתי דגים עם מזלג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.