קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

דג במרינדה עם חומץ ונענע: Pesciolini ב Scapece

דג במרינדה עם חומץ ונענע: Pesciolini ב Scapece
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג במרינדה עם חומץ ונענע: Pesciolini ב Scapece יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 206 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, דגים חסרי ראש, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 48 שעות ו-50 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: דגים מטוגנים במרינדה שום, חומץ, אורגנו וכמון, ירקות במרינדה: ירוק ב Scapece, ו סקפסה די זוקה-דלעת במרינדה סקווש.

הוראות

1
מניחים את השום ואת הנענע בסיר קטן עם חומץ היין ולהגדיר על חום בינוני-נמוך. ברגע שהחומץ מתחיל לרתוח, מנמיכים את החום אל מתחת לרתיחה ולתת ארומטיקה תלולה בחומץ עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
חומץ ייןחומץ יין
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מעיל התחתון של סיר קטן, מעל חום בינוני גבוה, עם כ 1 כף של השמן.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
3
מוסיפים את פירורי הלחם וטוסט עד שהם זהובים חומים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
4
להסיר ולהניח בצד.
5
מניחים את הקמח בקערה רדודה ומוסיפים את הדגים למעיל קל. במחבת גדולה, מעל חום בינוני-גבוה, מוסיפים חצי משמן הזית הנותר. מטגנים את הדג משני הצדדים עד מבושל דרך. כמו דגים מטוגנים, להסיר מהמחבת ולנקז על מגש מצופה מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כאשר כל הדגים כבר מטוגן, להשליך את השמן ולמחוק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיף את השמן הנקי הנותר למחבת ולהגדיר על חום נמוך מאוד כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
מניחים את הדג בכוס או צלחת קרמית, מפזרים כל שכבה בנדיבות עם פירורי הלחם הקלויים ומפיצים את השום והמנטה מעירוי החומץ. השכבה העליונה של פירורי לחם צריכה לכסות לחלוטין את הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
9
מערבבים את חומץ חם שמורות ושמן נקי חם ויוצקים על פירורי הלחם. מכסים את המנה ומקררים במשך 2 או 3 ימים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.