תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 402 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, דבש, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר מושחר, ו דקר בגריל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מורחים את פרוסות הבגט על תבנית אפייה ומברשת עם 1/4 כוס השמן.
מרכיבים שתצטרך
בגט
לחם אגוזי מלך וצימוקים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הזהב. לשפשף את קרוטונים בצד 1 עם שום חצוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
שום גויה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיף את השום פרוס, בצל וזעפרן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הבצל להתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, קינמון וקיין ומבשלים 2 דקות. מערבבים את הדבש ואת רסק עגבניות ומבשלים עד קרמל קל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
נוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מוסיפים את מיץ הצדפות, יין ומים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס גריסי פנינה לבנים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון עד רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
9
להעביר 3 כוסות של תפוחי אדמה ובצל לבלנדר יחד עם קצת מרק פירה עד חלקה. מערבבים את מחית לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.