קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון, ו אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב המחבת ו -1 כף חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן, מוסיפים את הכרוב ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לנבול אותו מעט. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת 1/2 כוס ציר עוף. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
חותכים את הקצוות של הדר, או אשכולית או תפוזים. עמדו את ההדרים זקופים וקצצו את הקליפה ברצועות בעזרת סכין חדה קטנה שחותכת מלמעלה למטה, מסובבת את ההדרים תוך כדי עבודה. לאחר הניקוי של עורות, לחתוך את החלקים של הפרי מן הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מתבלים את הדג במלח ופלפל ואשכולית או גרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. כאשר שמן אדוות, להוסיף דגים. מבשלים דגים 3 עד 4 דקות מכל צד, צד העור כלפי מטה ראשון. העור צריך להיות פריך והבשר צריך להיות אטום.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מוציאים דגים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים ומוסיפים כף נוספת שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית ושאלוט. מבשלים שאלוט 2 דקות ואז מוסיפים את ההדרים למחבת ומחממים דקה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
הוסף יין לבן ולהפחית 1 דקה ולאחר מכן להוסיף כף חמאה. כבה את האש. לנער מחבת לשלב חמאה עם הדר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
בזמן שהרוטב עובד, הביאו לרתיחה 1 1/2 כוסות ציר עוף, 1 כף חמאה וזילוף שמן זית בסיר בינוני עם מכסה צמוד. כשהציר רותח מוסיפים לסיר קוסקוס,אפונה ועירית. מכבים את האש, מערבבים ומניחים את המכסה במקום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
1 כוס בצל קצוץ1 כוס בצל קצוץ
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
8
בואו לעמוד 5 דקות ואז לחשוף מוך עם מזלג.
9
מעבירים לכלי הגשה.
10
מניחים כרוב בכלי הגשה. לחשוף דגים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
יוצקים הדרים ורוטב על דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ברוקס וילמט עמק פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!