דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון, ו אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון.
הוראות
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב המחבת ו -1 כף חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן, מוסיפים את הכרוב ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לנבול אותו מעט. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת 1/2 כוס ציר עוף. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
חותכים את הקצוות של הדר, או אשכולית או תפוזים. עמדו את ההדרים זקופים וקצצו את הקליפה ברצועות בעזרת סכין חדה קטנה שחותכת מלמעלה למטה, מסובבת את ההדרים תוך כדי עבודה. לאחר הניקוי של עורות, לחתוך את החלקים של הפרי מן הממברנות.
מתבלים את הדג במלח ופלפל ואשכולית או גרידת תפוז.
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. כאשר שמן אדוות, להוסיף דגים. מבשלים דגים 3 עד 4 דקות מכל צד, צד העור כלפי מטה ראשון. העור צריך להיות פריך והבשר צריך להיות אטום.
מוציאים דגים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים ומוסיפים כף נוספת שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית ושאלוט. מבשלים שאלוט 2 דקות ואז מוסיפים את ההדרים למחבת ומחממים דקה.
הוסף יין לבן ולהפחית 1 דקה ולאחר מכן להוסיף כף חמאה. כבה את האש. לנער מחבת לשלב חמאה עם הדר.
בזמן שהרוטב עובד, הביאו לרתיחה 1 1/2 כוסות ציר עוף, 1 כף חמאה וזילוף שמן זית בסיר בינוני עם מכסה צמוד. כשהציר רותח מוסיפים לסיר קוסקוס,אפונה ועירית. מכבים את האש, מערבבים ומניחים את המכסה במקום.
בואו לעמוד 5 דקות ואז לחשוף מוך עם מזלג.
מניחים כרוב בכלי הגשה. לחשוף דגים.
יוצקים הדרים ורוטב על דגים ומגישים.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ברוקס וילמט עמק פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![ברוקס וילמט ואלי פינו נואר]()
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!