קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית

דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית
זה עובד היטב כמנה עיקרית. אם יש לכם אפונה, ציר עוף, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת דופן. מתכונים דומים: דג ההדרים של ג'ון, כרוב סבוי וקוסקוס עם אפונה ועירית, אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון, ו אורצ'יט עם כרוב סבוי, אפונה וקרם לימון.

הוראות

1
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב המחבת ו -1 כף חמאה. כשהחמאה נמסה לשמן, מוסיפים את הכרוב ומבשלים 2 עד 3 דקות כדי לנבול אותו מעט. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים למחבת 1/2 כוס ציר עוף. מנמיכים את האש לנמוכה בינונית ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חותכים את הקצוות של הדר, או אשכולית או תפוזים. עמדו את ההדרים זקופים וקצצו את הקליפה ברצועות בעזרת סכין חדה קטנה שחותכת מלמעלה למטה, מסובבת את ההדרים תוך כדי עבודה. לאחר הניקוי של עורות, לחתוך את החלקים של הפרי מן הממברנות.
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מתבלים את הדג במלח ופלפל ואשכולית או גרידת תפוז.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4
מחממים מחבת טפלון על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית. כאשר שמן אדוות, להוסיף דגים. מבשלים דגים 3 עד 4 דקות מכל צד, צד העור כלפי מטה ראשון. העור צריך להיות פריך והבשר צריך להיות אטום.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוציאים דגים לפלטה ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם. מחזירים את התבנית לכיריים ומוסיפים כף נוספת שמן זית כתית מעולה, 1 סיבוב התבנית ושאלוט. מבשלים שאלוט 2 דקות ואז מוסיפים את ההדרים למחבת ומחממים דקה.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף יין לבן ולהפחית 1 דקה ולאחר מכן להוסיף כף חמאה. כבה את האש. לנער מחבת לשלב חמאה עם הדר.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
בזמן שהרוטב עובד, הביאו לרתיחה 1 1/2 כוסות ציר עוף, 1 כף חמאה וזילוף שמן זית בסיר בינוני עם מכסה צמוד. כשהציר רותח מוסיפים לסיר קוסקוס,אפונה ועירית. מכבים את האש, מערבבים ומניחים את המכסה במקום.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
בואו לעמוד 5 דקות ואז לחשוף מוך עם מזלג.
9
מעבירים לכלי הגשה.
10
מניחים כרוב בכלי הגשה. לחשוף דגים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
11
יוצקים הדרים ורוטב על דגים ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריג ' יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרלסנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. ברוקס וילמט עמק פינו נואר עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!