דג הסלמון בגריל מעץ ארז של טאימה
סלמון בגריל פלנק עץ ארז של טאימה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, כל 30, ואת הבמנה זו יש: 493 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 48 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי שמיר, שמן זית, גרידת לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: דג הסלמון בגריל מעץ ארז של טאימה, סלמון בגריל מעץ ארז, ו סלמון על מקל ארז בגריל.
הוראות
ציוד מיוחד: 2 ארז planks שבבי עץ אלדר, למעשן
משרים את קרשים ארז במים במשך 20 עד 30 דקות.
מעיל את הסלמון עם שמן זית ועשבי תיבול קצוצים. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
שים את הסלמון במעשן, להגדיר להגדרת עישון קר ועשן עם שבבי העץ עד מוכן לגריל, 20 עד 30 דקות.
פסטו: בליץ בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח ופלפל, לפי הטעם, במעבד מזון. בהדרגה להוסיף את שמן זית כתית נוספת ודופק עד התערובת חלקה.
שים את הפסטו לתוך קערת הגשה קטנה ולהניח בצד.
מחממים את הגריל עד בינוני.
מסננים את קרשים ארז העונה העליון של כל קרש עם שמן צמחי, מלח ופלפל, לפי הטעם, ושמיר. שים 3 חתיכות של סלמון על כל קרש ארז וגריל על אש בינונית במשך 12 עד 15 דקות. מיץ לימון הסלמון מבושל פעם אחת.
מעבירים את הסלמון למגש, למעלה עם פסטו ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.