דג זנגביל
דג ג'ינג'ר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 88 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 623 קלוריות. אם יש לכם שרי, שמן שומשום, פילה סול, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, , שהוא מוצק. נסו דג זנגביל, דג זנגביל מהאיים, ו תה ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות cheesecloth לח או את היד שלך, לסחוט ג ' ינג ' ר מגורד על קערה קטנה איסוף מיץ זנגביל.
שלב 2 כפות מיץ ג ' ינג ' ר, רוטב סויה, שרי, מיץ לימון, ותחליף סוכר או סוכר בשקית אחסון מזון גדולה או קערה; להוסיף דגים, מפנה או בעדינות רועד למעיל.להשרות במקרר 20 דקות, הפיכת דגים מדי פעם.
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מניחים דגים על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול צלוי 3 דקות (לא לפנות); מברשת שמן על דגים, לצלות דקה נוספת או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מניחים דגים על צלחות בודדות, טפטוף שנותר מיץ זנגביל כף על דגים; מקשטים עם בצל ירוק.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.