קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

דג חרב אפוי בנייר כסף בטעמים ים תיכוניים

דג חרב אפוי בנייר כסף בטעמים ים תיכוניים
זקוקים למזנון ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתי וראשוני? דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן ובסך הכל 120 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. תמורת $1.62 למנה, מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 יאמרו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו לימון, זיתים, טימין ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. עם ציון ספונקולרי של 52%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: דג חרב אפוי בנייר כסף עם טעמים ים תיכוניים, דג חרב ים תיכוני ודג חרב ממולא ים תיכוני.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
2
בקערה גדולה משלבים את הארטישוק, העגבניות, הלימון, הזיתים ועשבי התיבול.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
מעטפת פאי 9 אינץ', אפויהמעטפת פאי 9 אינץ', אפויה
חסה ואבוקדוחסה ואבוקדו
6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות6 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות
16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות16 שרימפס ג'מבו מבושלים, מקולפים ומפותלים, עם זנבות
ציוד שתשתמש בו
תפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביותתפוחי אדמה אושר אדומים, חתוכים לקוביות
3
מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים יחד. קח חתיכת 18 אינץ' של רדיד אלומיניום וקפל אותו לשניים לרוחב. קפלו רצועה בגודל 1 אינץ' מכל צד פעמיים, פעם אחת לסגירה ופעם אחת לאטימה; עכשיו צריך להיות לך פאוץ'. חזור על 3 שקיות נוספות. מתבלים את הפילטים במלח ופלפל ומכניסים 1 לכל שקיק.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מלוחים מעוכים גס (כ-22 קרקרים)1 כוס מלוחים מעוכים גס (כ-22 קרקרים)
פרוס לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תצטרך לפחות 8 כדורים)פרוס לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תצטרך לפחות 8 כדורים)
ציוד שתשתמש בו
1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך1/2 אונקיות עלי תרד קצוצים (בערך
4
מוסיפים 1/4 מתערובת הארטישוק לכל שקיק. קפלו רצועה בגודל 1 אינץ' מהחלק העליון פעמיים כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לפרוסות דקות ומאודלחתוך לפרוסות דקות ומאוד
5
מניחים את החבילות על תבנית ואופים במשך 20 עד 25 דקות, תלוי בעובי הדג. פותחים בזהירות את השקיות ומניחים את הדגים והירקות על צלחות חמות. מזלפים את כל המיצים שהצטברו על הדג.
מרכיבים שתצטרך
ושרימפסושרימפס
קלמנטינות, 3 כל אחתקלמנטינות, 3 כל אחת
ציוד שתשתמש בו
(לעידון, מעבדים במעבד מזון)(לעידון, מעבדים במעבד מזון)
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
6
מגישים מיד.

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם בחירה מצוינת עבור דג חרב. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. Argyle Pinot Noir עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר
ארגייל פינו נואר ישר ולא מעורבב. בציר 2012 לפינו נואר עשה את עצמו. מותסס במנות קטנות, ומעורבבים לטוהר, תערובת התערובת של השנה של פטל בשל, אדום, דובדבן מורלו ורמז לתבלין עצים. שום מילה אחרת לא יכולה לתאר את החך אלא שופעת. טאנין עדין, מעט מוצק מתחת, החומצה שרה נכון וארוך. תהנה מוקדם, או שב על זה כמה שנים לגוון משופר.