דג חרב בגריל עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קורנית, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו דג חרב עם רוטב עשבי תיבול, ארוחת ערב הלילה: דג חרב עם חמאת עשב לימון, ו דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
הוסף סטייקים דג חרב; שקית חותם, ולנער עד סטייקים מצופים היטב. להשרות במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.