דג חרב בגריל עשבי תיבול
דג חרב בגריל עשבי תיבול יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, קורנית, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, עם כפית ציון של 57% המנה הזאת די טובה. נסו דג חרב עם רוטב עשבי תיבול, ארוחת ערב הלילה: דג חרב עם חמאת עשב לימון, ו דג חרב בגריל על ירקות קיץ בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 11 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
הוסף סטייקים דג חרב; שקית חותם, ולנער עד סטייקים מצופים היטב. להשרות במקרר 2 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייקים מן המרינדה, הזמנת מרינדה.
מניחים מרינדה בסיר קטן. מביאים לרתיחה; להרתיח 1 דקה.
מתלה גריל עם ספריי בישול.
מניחים על הגריל מעל גחלים בינוני חם (350 עד 400).
מניחים סטייקים דג חרב על מדף; גריל, מכוסה, 3 עד 4 דקות בכל צד או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג, מתבלים מדי פעם עם מרינדה.
מקשטים סטייקים של דג חרב עם עלי בזיליקום טריים, אם תרצו.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
![Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס]()
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס