Swordfish ו Caponata Di Melanzanes עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, חומץ בלסמי, חצילים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Swordfish And Caponata Di Melanzanes, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה, מחממים 3/4 כוס שמן זית על להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את האנשובי ושום לשמן החם. באמצעות כף עץ, לחץ על אנשובי כדי לשבור אותם. הם יופיעו להתמוסס בשמן. לזרוק את החצילים ומבשלים עד הזהב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מוסיפים 1/2 כוס שמן הזית הנותר למחבת ומחממים על להבה בינונית. לזרוק את הבצל ואת פתיתי צ ' ילי ו לטגן עד הבצל הוא שקוף, על 3 דקות. יד לרסק את העגבניות לתוך המחבת ומערבבים היטב. להביא לרתיחה במשך 10 דקות ולאחר מכן להחזיר את החצילים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אורזו או פסטה בצורת אורז
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מוסיפים את הזיתים השחורים, הצלפים, הצימוקים והצנוברים למחבת, מערבבים היטב ומפזרים את הסוכר והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
רצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
יוצקים את רוטב העגבניות ומערבבים; לטעום ולאחר מכן מתבלים עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. כיסוי ומבשלים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
בינתיים, מעיל פילה דג חרב הנותרים 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, בזיליקום. להשרות במקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרב
1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מחממים מחבת גריל מעל להבה בינונית, ומברישים בשמן כדי למנוע מהדגים להידבק. מתבלים את הדגים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי ואז מניחים במחבת. לצרוב משני הצדדים במשך 3 עד 5 דקות לכל צד, או עד מבושל לחלוטין דרך (אטום במרכז).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.