קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

דג חרב וקפונטה די מלנזנס

דג חרב וקפונטה די מלנזנס
Swordfish ו Caponata Di Melanzanes עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 532 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, חומץ בלסמי, חצילים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Swordfish And Caponata Di Melanzanes, קפונטה, ו קפונטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מחממים 3/4 כוס שמן זית על להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האנשובי ושום לשמן החם. באמצעות כף עץ, לחץ על אנשובי כדי לשבור אותם. הם יופיעו להתמוסס בשמן. לזרוק את החצילים ומבשלים עד הזהב מכל הצדדים, על 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
3
הסר את החצילים מן השמן ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4
יוצקים את השמן העודף מן המחבת ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים 1/2 כוס שמן הזית הנותר למחבת ומחממים על להבה בינונית. לזרוק את הבצל ואת פתיתי צ ' ילי ו לטגן עד הבצל הוא שקוף, על 3 דקות. יד לרסק את העגבניות לתוך המחבת ומערבבים היטב. להביא לרתיחה במשך 10 דקות ולאחר מכן להחזיר את החצילים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים את הזיתים השחורים, הצלפים, הצימוקים והצנוברים למחבת, מערבבים היטב ומפזרים את הסוכר והחומץ.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את רוטב העגבניות ומערבבים; לטעום ולאחר מכן מתבלים עם מלח ים ופלפל שחור טחון טרי. כיסוי ומבשלים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
8
בינתיים, מעיל פילה דג חרב הנותרים 1/4 כוס שמן זית, מיץ לימון, בזיליקום. להשרות במקרר במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דג חרבדג חרב
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
9
מחממים מחבת גריל מעל להבה בינונית, ומברישים בשמן כדי למנוע מהדגים להידבק. מתבלים את הדגים במלח ים ופלפל שחור טחון טרי ואז מניחים במחבת. לצרוב משני הצדדים במשך 3 עד 5 דקות לכל צד, או עד מבושל לחלוטין דרך (אטום במרכז).
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מגישים מיד עם כפית נדיבה של caponata.

מרכיבים

4אנשובי, עצמות הוסרו ושטפו היטבאנשובי, עצמות הוסרו ושטפו היטב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים, מגולענים ורבעיםזיתים שחורים, מגולענים ורבעים3קרום: פירורי קרקר גרהםצלפים, שטוף סחוטצלפים, שטוף סחוט3מידות בינוניותחצילים, קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץחצילים, קלופים לחתוך לקוביות 1 אינץ1קומץעלי בזיליקום טריים, קצוציםעלי בזיליקום טריים, קצוצים2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון2לימונים, מיץ.לימונים, מיץ.3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1כף. חומץ ביין אדוםבצל, טחוןבצל, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1אוראו ממולאים כפוליםפתיתי צ'ילי אדומיםפתיתי צ'ילי אדומים4קצת קישואים קצוציםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה454פלפל האבנרופילה swordfish, העור ואת bloodlines הוסרפילה swordfish, העור ואת bloodlines הוסר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס31 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרעגבניות שלמות בשלות, קלופים וזרעיםעגבניות שלמות בשלות, קלופים וזרעים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.