קושיקל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

דג חרב מושחר ברוטב יוגורט טרגון

דג חרב מושחר ברוטב יוגורט טרגון
דג חרב מושחר עם רוטב יוגורט טרגון נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 223 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. אם יש לכם תיבול cajun, טרגון, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. נסו דג חרב מרוקאי עם צלף-רוטב יוגורט, טאקו סלמון מושחר עם רוטב יוגורט כוסברה, ו סלמון עם טרגון-רוטב יוגורט (מתכונים דומים).

הוראות

1
תחמם את הגריל. לשטוף את פילה דג חרב עם מים קרים לטפוח יבש. לשפשף עם תיבול Cajun, חלוקת אותו באופן שווה בין הפילה וציפוי אותם היטב. במהירות, גריל דג החרב, מרפרף פעם אחת עד מבושל דרך (כמה דקות בכל צד בהתאם עובי).
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
דג חרבדג חרב
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
2
הסר ולאפשר לנוח במשך כ 5 דקות לפני ההגשה.בינתיים, להפוך את רוטב יוגורט טרגון על ידי הצבת יוגורט, טרגון, קמצוץ של מלח, ומיץ לימון לתוך מעבד מזון או בלנדר. לעבד את התערובת עד חלקה. בדוק תיבול ולהתאים אם needed.To מגישים, מניחים חתיכת דג חרב על צלחת העליון עם כמות נדיבה של רוטב יוגורט טרגון. תהנו!
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
דג חרבדג חרב
3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק3/4 כפית טרגון מיובש, מחולק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו