דג חרב עם סלסה תות
דג חרב עם סלסה תות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. אם יש לך תותים, קליפת ליים, חומץ יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו דג חרב עם סלסה תות, דג חרב בגריל עם סלסה פפאיה, ו דג חרב צרוב עם סלסה מנגו (מתכונים דומים).
הוראות
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
מניחים חומץ בצלחת לא מתכת רדודה או שקית אחסון מזון פלסטיק resealable.
מוסיפים דגים, פונים מעיל עם חומץ. הפוך סלסה תות.
מסננים דגים; להשליך חומץ. כיסוי וגריל דגים 4 אינץ ' מחום בינוני 10 עד 15 דקות, מפנה פעם אחת, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר דגים לצלחת. מיד למעלה עם סלסה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.