קושימומחה
מוכן ב48 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

דג כבוש עם חומץ ונענע: פסיוליני בסקפסה

דג כבוש עם חומץ ונענע: פסיוליני בסקפסה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז תנו לדגים כבושים עם חומץ ונענע: פסיוליני בסקפיס לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 206 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם פירורי לחם, חומץ יין, עד 5 שיני שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 48 שעות ו-50 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 72%. ציון זה מוצק. נסו דג מטוגן במרינדה בשום, חומץ, אורגנו וכמון, ירקות כבושים: ירק בסקפסה, ו סקאפ די זוקה-דלעת חמאה במרינדה עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים את השום והנענע בסיר קטן עם חומץ היין ומניחים על אש בינונית-נמוכה. ברגע שהחומץ מתחיל לרתוח, מנמיכים את האש מתחת לרתיחה ונותנים לארומטים לצלול בחומץ עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ ייןחומץ יין
חומץחומץ
שוםשום
מנטהמנטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מצפים את תחתית הסיר הקטן, על אש בינונית-גבוהה, בכ -1 כף מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים את פירורי הלחם והטוסט עד שהם חומים זהובים ופריכים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
טוסטטוסט
4
מוציאים ומניחים בצד.
5
מניחים את הקמח בקערה רדודה ומוסיפים את הדג, לציפוי קל. במחבת מטגן גדולה, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים מחצית משמן הזית שנותר. מטגנים את הדג משני הצדדים עד שהוא מבושל. כאשר דגים מטוגנים, מוציאים מהתבנית ומסננים על מגש מרופד במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
קערהקערה
מחבתמחבת
6
כשכל הדגים טוגנו, זרקו את השמן ונגבו את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים למחבת את יתרת השמן הנקי ומניחים על אש נמוכה מאוד לחימום.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
שכבו את הדג בכלי זכוכית או קרמיקה, פזרו כל שכבה בנדיבות עם פירורי הלחם הקלויים וחלקו את השום והנענע מחליטת החומץ. השכבה העליונה של פירורי הלחם צריכה לכסות לחלוטין את הדג.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חומץחומץ
שוםשום
דגיםדגים
מנטהמנטה
9
שלבו את החומץ החם השמור והשמן הנקי החם ושפכו על פירורי הלחם. מכסים את המנה ומכניסים למקרר למשך 2 או 3 ימים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חומץחומץ
שמן בישולשמן בישול

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פיש עובד ממש טוב עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-24 דולר לבקבוק.
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מרתפים מסתוריים פינו נואר בלאן
מיוצר מגפני האחוזה שלנו בכרם ויטלנד, פינו נואר "לבן" יבש זה מיוצר על ידי לחיצה על ענבי פינו נואר שלמים מיד לאחר הקציר. ליין שנוצר יש ניחוחות פרחוניים עזים של יערה, נקטרינה וגרדניה וטעמים של מלון טל דבש, אפרסקים לבנים ודובדבן גשום יותר. ליין תחושת פה עשירה וקרמית אך מסיימת נקייה,עם תווים של אבן רטובה ומינרליות חדה.