קושיבינוני
מוכן ב32 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

דג מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון

דג מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דגים מטוגנים במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 39 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 572 קלוריות. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 32 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. גשו לסופר וקנו תיבול קייג'ון, להתענג חמוצים, רוטב פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בפירורי הלחם היבשים תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלוטן חלב חינם קוקוס עוגות כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הקריאולית הזאת. עם כפית ציון 71%, המנה הזו מוצקה. נסו שפמנון מטוגן במחבת עם רוטב טרטר קייג'ון, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס עם רוטב טרטר, ו מקלות דגים מטוגנים בתנור עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להפשיר דגים אם קפואים. מחממים תנור ל -300 מעלות צלזיוס. שוטפים דגים; מייבשים היטב עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מקציפים יחד ביצה ומים בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שלב קמח תירס, מלח, פלפל לימון וקאיין בקערה רדודה אחרת. טובלים דגים בתערובת ביצים, פונים לציפוי כל הצדדים באופן שווה. ואז לטבול לתוך תערובת קמח תירס, פונה מעיל כל הצדדים באופן שווה. מנערים בעדינות את עודפי פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
פלפל לימוןפלפל לימון
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים שמן בגודל 1/4 אינץ ' או קיצור מומס על אש בינונית-גבוהה במחבת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים מחצית מהדגים בשכבה אחת; מטגנים בצד אחד במשך 3 עד 4 דקות או עד להזהבה. (אם דגים יש עור, מטגנים עור צד האחרון.) פנה בזהירות. מטגנים 3 עד 4 דקות יותר או עד שהצד השני מזהיב והדגים מתקלפים בקלות כאשר הם נבדקים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
מניחים דגים מבושלים על תבנית עם נייר אפייה ושומרים על חום בתנור עד שהם מוכנים להגשה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
8
מגישים דגים עם רוטב טרטר קייג ' ון.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
[ניקוי טיפ: פעם אחת את כיריים הוא מגניב, לנגב כל שמן מתיז עם קלורוקס.חיטוי מגבונים*. שטפו ידיים לאחר השלמתן.]
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
1
שלבו בקערה קטנה מיונז, חמוצים מתוקים, בצל, מיץ לימון, תיבול קייג ' ון וכמה מקפים רוטב פלפל חריף. רוטב עשוי להתבצע עד 1 שבוע קדימה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
חמוצים מתוקיםחמוצים מתוקים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. הגיפט של קתי לי גיפורד פינו גריגיו עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט מאת קתי לי גיפורד פינו גריגיו
גיפט פינו גריגיו פורץ באגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות פריכה ורעננות מעודנת באלגנטיות. יין זה כולל ניחוחות של פירות אבן בשלים והדרים, ומציג טעמי מלון, נקטרינה ומאיר לימון המסיימים קלילים ומרעננים.