קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות59
ציון בריאות78
מגזין

דג נקיף צלוי

דג נקיף צלוי
צלי Monkfish יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 743 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 58 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שעועית ירוקה-12 יחידה, מלאי דגים 1-זכוכית, שמן זית-חצי כוס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האגסים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קרפים מקמח תירס עם תאנים ואגסים כקינוח. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו צלי Monkfish במרק סאקה, Monkfish עם Ratatouille, ו דגים צלויים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הפוך חלקים על ידי חלוקת דג הנזיר בשני חלקים 100 גרם. מבשלים את כל תפוחי האדמה במניות הדגים. תחמיץ את השעועית הירוקה ותטגן עם תפוחי האדמה.להבקיע את הדגים ולהוסיף למחבת הירקות, למרוח עם הרוטב ולחמם הכל ביחד. עבור הרוטב, מטגנים כף של בסיס הדבק, מוסיפים את מלאי הדגים ומסירים מהחום, מוסיפים את מחית האגסים ואת מיונז השום, ממשיכים להכות עם מקציף כך שהמרכיבים לא נפרדים, מסננים ושמורות.עבור מיונז שום, לעשות מחית שום קלוי עם חלמונים ביצה לטפטף בשמן, אופים את האגסים עם העור על, להסיר את הבשר של הפרי למחוץ אותו, לרסס אותו עם מלאי הדגים להתמזג עם מיונז שום.SOFREGIT-לרכך את הבצל ואת הקיטור זה מכוסה, ואז להגדיל את החום ולהוסיף את השום, פפריקה ועגבנייה (זרע וטחון) בסדר זה. לבשל במשך כ 4 שעות עד שהוא הופך COMPOTE.
מרכיבים שתצטרך
איוליאיולי
חמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייהחמוצים שמיר פרוסים דקים בסגנון מעדנייה
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
מלאי דגיםמלאי דגים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
MonkfishMonkfish
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינוט גרי Loveblock. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 24 דולר.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.