והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תרד, קוקטייל שרימפס, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו סוליית שרימפס, דג סול ממולא בשרימפס, ו סרטן ושרימפס ממולא סוליה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375F, מחממים בחמאה קלה מוקרם בגודל 8 על 12 אינץ dish.In סיר מעל חום בינוני-נמוך, להמס את החמאה. מערבבים בקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות; לא נותנים את צבע התערובת. בהדרגה להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה לרוטב לבן, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחרים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
להקציף ב 1 כפית. מלח ופלפל לבן לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מניחים את התרד בתוך סיר קטן ולהגדיר על אש בינונית. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות. ריק לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על התרד להתקרר. בחבילות קטנות, לסחוט כמה שיותר מים מהתרד ככל האפשר. באמצעות סכין שפים, קוצצים את התרד דק.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מעבירים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של הרוטב הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
להניח את פילה הבלעדית, צד עור חלק למטה, על קרש חיתוך. בדוק את הדגים לעצמות, להסיר ולזרוק כל מה שאתה מוצא. כף אחת-רבע מתערובת התרד על מרכז כל פילה, ומקפלים את 2 הקצוות של הפילה מעל החלק העליון של התרד. באמצעות מרית מתכת, להעביר כל פילה, צד התפר למטה, מוכן dish.In בלנדר, לשלב את כל אבל 1/4 כוס של שרימפס, את הרוטב הלבן שנותר, את המניה ואת רסק עגבניות ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחיד
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לקערה ועונה עם מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יוצקים את הרוטב על הבלעדית ואופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריט
סול
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
מפזרים את השרימפס הנותרים על גבי הדגים ואופים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
מפזרים עירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.