דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס
והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תרד, קוקטייל שרימפס, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו סוליית שרימפס, דג סול ממולא בשרימפס, ו סרטן ושרימפס ממולא סוליה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F, מחממים בחמאה קלה מוקרם בגודל 8 על 12 אינץ dish.In סיר מעל חום בינוני-נמוך, להמס את החמאה. מערבבים בקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות; לא נותנים את צבע התערובת. בהדרגה להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה לרוטב לבן, כ 10 דקות.
להקציף ב 1 כפית. מלח ופלפל לבן לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מניחים את התרד בתוך סיר קטן ולהגדיר על אש בינונית. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות. ריק לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על התרד להתקרר. בחבילות קטנות, לסחוט כמה שיותר מים מהתרד ככל האפשר. באמצעות סכין שפים, קוצצים את התרד דק.
מעבירים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של הרוטב הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
להניח את פילה הבלעדית, צד עור חלק למטה, על קרש חיתוך. בדוק את הדגים לעצמות, להסיר ולזרוק כל מה שאתה מוצא. כף אחת-רבע מתערובת התרד על מרכז כל פילה, ומקפלים את 2 הקצוות של הפילה מעל החלק העליון של התרד. באמצעות מרית מתכת, להעביר כל פילה, צד התפר למטה, מוכן dish.In בלנדר, לשלב את כל אבל 1/4 כוס של שרימפס, את הרוטב הלבן שנותר, את המניה ואת רסק עגבניות ו מחית עד חלקה.
העברה לקערה ועונה עם מלח קאיין.
יוצקים את הרוטב על הבלעדית ואופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 25 דקות.
מפזרים את השרימפס הנותרים על גבי הדגים ואופים במשך 5 דקות יותר.
מפזרים עירית ומגישים מיד.
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.