קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות100
ציון בריאות9
מגזין

דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס

דג סול אפוי ממולא ברוטב שרימפס
והוא יספק כ 100 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 25 קלוריות. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לכו לחנות ותביאו תרד, קוקטייל שרימפס, עירית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 58 דקות. נסו סוליית שרימפס, דג סול ממולא בשרימפס, ו סרטן ושרימפס ממולא סוליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375F, מחממים בחמאה קלה מוקרם בגודל 8 על 12 אינץ dish.In סיר מעל חום בינוני-נמוך, להמס את החמאה. מערבבים בקמח כדי להפוך את רביכה ומבשלים, ערבוב כל הזמן, במשך 2 עד 3 דקות; לא נותנים את צבע התערובת. בהדרגה להקציף בחלב. להגדיל את החום בינוני ולהביא את התערובת לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. התאם את החום כדי לשמור על רתיחה נמוכה ולבשל, לטאטא לעתים קרובות, עד מעובה לרוטב לבן, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
להקציף ב 1 כפית. מלח ופלפל לבן לפי הטעם. לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
מניחים את התרד בתוך סיר קטן ולהגדיר על אש בינונית. לכסות ולבשל עד נבול, על 3 דקות. ריק לתוך מסננת ולהפעיל מים קרים על התרד להתקרר. בחבילות קטנות, לסחוט כמה שיותר מים מהתרד ככל האפשר. באמצעות סכין שפים, קוצצים את התרד דק.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מעבירים לקערה ומערבבים ב 1/2 כוס של הרוטב הלבן. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
להניח את פילה הבלעדית, צד עור חלק למטה, על קרש חיתוך. בדוק את הדגים לעצמות, להסיר ולזרוק כל מה שאתה מוצא. כף אחת-רבע מתערובת התרד על מרכז כל פילה, ומקפלים את 2 הקצוות של הפילה מעל החלק העליון של התרד. באמצעות מרית מתכת, להעביר כל פילה, צד התפר למטה, מוכן dish.In בלנדר, לשלב את כל אבל 1/4 כוס של שרימפס, את הרוטב הלבן שנותר, את המניה ואת רסק עגבניות ו מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פילה יחידפילה יחיד
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
העברה לקערה ועונה עם מלח קאיין.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יוצקים את הרוטב על הבלעדית ואופים עד הדג הוא אטום לאורך, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סולסול
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מפזרים את השרימפס הנותרים על גבי הדגים ואופים במשך 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מפזרים עירית ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
10
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Santi Sortesele פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.