דג סול עם קליפת לימון וצנוברים
דג סול עם קליפת לימון וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 198 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. גשו לסופר וקנו יין, פלפל, פילה סול דובר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילה בלעדי עם צנוברים קלויים, לימון ובזיליקום, Dover Sole Meuniere, ו לימון Orzo עם צנוברים.
הוראות
בעדינות מעיל התחתון של צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' עם ספריי בישול; מפזרים באופן שווה עם שאלוט. מסדרים דגים בשכבה זוגית מעל שאלוט, חופפים מעט, במידת הצורך.
מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מערבבים צנוברים וקליפה; מפזרים באופן שווה על פני דגים.
יוצקים יין סביב דגים, נזהרים לא לעקור ציפוי.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מקשטים עם פטרוזיליה ופלחי לימון, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.