דג סנדל אלמנדין
פלאונדר אלמנדין נטול גלוטן,, ו pescatarian ומספק כ 25 מנות. מנה זו מכילה כ 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 34 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, מיץ לימון, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 48 דקות. עם כפית ציון של 10% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. נסו דג סנדל אלמנדין, כתום Roughy Almandine הדרך הקלה, ו דג סנדל טעים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F. ממיסים חמאה בתבנית אפייה רדודה בתנור (לא מאפשרים לו חום).
הסר תבנית אפייה מהתנור ולהוסיף את היין, מיץ לימון, מלח ופלפל.מסדרים דגים בתבנית אפייה; להעיף מעיל עם תערובת חמאה.
אופים בתנור 450 מעלות 10 דקות לכל צד, 20 דקות בסך הכל, או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
הסר דגים מהמחבת.מערבבים שקדים ופטרוזיליה לתוך תערובת חמאה.תערובת כפית על דגים כדי לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.