דג פריך עם אספרגוס
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מתכונים לתיבת המתכון שלך, דגים פריך עור עם אספרגוס עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם צלפים, עגבניות, פילה סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 91% וזה מרהיב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו בצל עור כסף כבוש פריך, איך לבשל: טבעוני פריך אצבעות עור טופו עם דבש חריף-לימון-ג'ינג'ר רוטב, ו איך לבשל: אובו-לקטו צמחוני פריך טופו עור, ירקות מעורבים וביצי שליו עם רוטב חמוץ מתוק.
הוראות
הצמד את וודי מסתיים את האספרגוס, ולהשליך.
חותכים את העגבניות לשניים, כף החוצה ולהשליך את הזרעים. דק לחתוך את בשר העגבניות, ולאחר מכן לחתוך לקוביות קטנות. שים את האספרגוס והעגבניות בצד.
מחממים את 1 כף שמן זית במחבת גדולה. מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומבשלים את העור על אש בינונית למשך 3-4 דקות, לוחצים בעדינות, עד שהעור מטובל וזהוב. הפעל ומבשל את הצד השני במשך 3-4 דקות, בהתאם לעובי, עד מבושל.
בינתיים, לבשל את האספרגוס במים מלוחים רותחים במשך 3-4 דקות.
לנקז היטב. עבור הרוטב, לחמם בעדינות את 3 כפות שמן זית בסיר קטן עם עגבניות, זיתים, צלפים ועלי פטרוזיליה. לזרוק את האספרגוס בקצת ההלבשה. מסדרים את האספרגוס על כל אחת מארבע צלחות ערב מחוממות, למעלה עם הדגים, ולכפות את רוטב העגבניות החם סביב הדגים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.