דג צלוי עם רוטב קארי תאילנדי
דג צלוי במחבת עם רוטב קארי תאילנדי עשוי להיות רק אסיה מתכון שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 332 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דשא לימון, שום, חלב קוקוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קארי דגים תאילנדים, תבשיל דגים בקארי אדום תאילנדי, ו דגים בקארי ירוק תאילנדי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים 1 כף שמן זית למחבת בינונית על חום בינוני. כאשר חם, להוסיף שאלוט ושום; מערבבים לעתים קרובות עד צליעה, על 2 דקות.
לקצץ קצוות של גבעולי דשא לימון לקלף את השכבות החיצוניות קשוחות; למחוץ עם הצד השטוח של סכין גדולה, ואז לחתוך לאורכים שיתאימו במחבת שלך. מערבבים קארי להדביק, ג ' ינג ' ר, כורכום, ואת הדשא לימון למחבת; לבשל עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים חלב קוקוס, רוטב דגים, סוכר וקליפת ליים; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט, כ -10 דקות.
בינתיים, מחממים תנור ל 45
מפזרים את שני הצדדים של דגים במלח ופלפל.
יוצקים הנותרים 1/2 כפות שמן זית למחבת גדולה אטומה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים דגים ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. להפוך חתיכות ולהעביר מחבת לתנור.
אופים רק עד שהדגים אטומים במרכז החלק העבה ביותר, כ -8 דקות.
רוטב קארי כפית על ארבע צלחות העליון עם דגים.
זיווג יין: ריזלינג יבש אך פריך, עם פירות הדר ארומטיים, תפוח וטרופיים על פני מינרלים טובים. Best in our coaching: Poet ' s Leap 2004 (Columbia Valley, WA; $22), V. Sattui off-dry Johannisberg 2004 (Napa Valley; $18), And Firestone 2004 (Central Coast, CA; $10).
גשרי טעם: קצת סוכר ב ריזלינג תואם את המתיקות ומאלף את התבלינים בצלחת. אלכוהול נמוך ופוריות להנמיך את החום מדי. מתיקות ביין גם נותנת לו משקל-צמיגות-כדי להתאים את תחושת הפה של חלב הקוקוס. חומצה טובה, לעומת זאת, חותכת דרך העושר הזה עבור אפקט מעורר תיאבון (יין רפוי ילך שטוח). פירות הדר וטרופיים מהדהדים את עשב הלימון, ליים, זנגביל ותבלינים ארומטיים בקארי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.