דג שלם בגריל עם ארבעה רוטב פלפל-ג'ינג'ר דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1474 קלוריות, 185 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, עלי בזיליקום תאילנדים, poblano צ'ילה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב חומץ מזוקק לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פבלובות תות מיני כקינוח. נסו דג שלם בגריל עם ארבעה רוטב פלפל-ג'ינג'ר, דג צלוי על פני לינגוויני ברוטב פלפל קלוי, ו דגים ברוטב פלפל אדום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את חומץ, סוכר, habanero וג ' ינג ' ר בסיר בינוני ומבשלים על חום גבוה עד מופחת 1 1/2 כוסות, ערבוב מדי פעם. אם הרוטב הופך עבה מדי, דק עם קצת מים.
מברישים את הדגים בשמן משני הצדדים ומתבלים במלח ופלפל. גריל במשך 4 עד 5 דקות בצד 1. להפוך את הגריל עד בינוני ומבשלים עוד 6 עד 7 דקות עם מכסה המנוע הגריל סגור.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.