קושירגיל
מוכן ב16 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

דגים Fajitas עם רוטב חריף ורדה

דגים Fajitas עם רוטב חריף ורדה
פהיטות דגים עם רוטב חריף ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. טאקו דגים עם סלסה מנגו ורדה, דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות), ו טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
חותכים את הדג לרצועות 1 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מפזרים מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
4
עם מגבת נייר או סמרטוט, משמנים את הגריל בשמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מניחים דגים על הגריל בעדינות; ומבשלים 3 דקות בכל צד, פונה בזהירות עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
על הקצוות החיצוניים הקרירים של הגריל למקם את טורטיות כדי לחמם אותם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
7
מעבירים את הטורטיות מחוממות לצלחת או קערה רדודה רחבה מרופדת במגבת מטבח נקייה. מקפלים את הקצוות של המגבת מעל טורטיות כדי לשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
כדי להרכיב, לחלק את הדגים בין טורטיות העליון עם סלסה ורדה ופרוסות אבוקדו. לסחוט מיץ ליים על האבוקדו לגלגל את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.