פהיטות דגים עם רוטב חריף ורדה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 318 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו מלח ים ופלפל, שמן זית, פלפלים חלפיניו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, הכנת המנה לוקחת כ 16 דקות. טאקו דגים עם סלסה מנגו ורדה, דגים מושחרים עם סלסה ורדה (פחמימות נמוכות), ו טאקו דגים עם סלסה ורדה וסלט צנון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את הגריל לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
2
חותכים את הדג לרצועות 1 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
מפזרים מיץ ליים.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
4
עם מגבת נייר או סמרטוט, משמנים את הגריל בשמן כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
ערמוני מים, משולבים
5
מניחים דגים על הגריל בעדינות; ומבשלים 3 דקות בכל צד, פונה בזהירות עם מלקחיים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
6
על הקצוות החיצוניים הקרירים של הגריל למקם את טורטיות כדי לחמם אותם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מעבירים את הטורטיות מחוממות לצלחת או קערה רדודה רחבה מרופדת במגבת מטבח נקייה. מקפלים את הקצוות של המגבת מעל טורטיות כדי לשמור אותם חמים.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
כדי להרכיב, לחלק את הדגים בין טורטיות העליון עם סלסה ורדה ופרוסות אבוקדו. לסחוט מיץ ליים על האבוקדו לגלגל את הטורטיות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
יכול) סלסה ורדה משומרת
1 תות, קלוף
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1/2 קילו חזה הודו
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.