קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות68
מגזין

דגים בפטרוזיליה-רוטב יין

דגים בפטרוזיליה-רוטב יין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים ברוטב פטרוזיליה יין. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 238 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 5g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך roughy כתום, יין, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגות דגים עם צלפים-רוטב פטרוזיליה, דג אפוי ברוטב יין לבן שמנת, ו רוטב יין אדום חם פטל עבור דגים, עוף או חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים עלי פטרוזיליה ו 2 שיני שום במעבד מזון; תהליך עד היטב מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
2
מניחים תערובת בקערה; מערבבים 2 כפיות שמן, 1/8 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. הניחו בצד רוטב פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
רוטברוטב
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
חום 1 כפית שמן במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים בצל ושום טחון; מבשלים 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה טחון ויין, ומבשלים 3 דקות. מסדרים פילה על תערובת פטרוזיליה במחבת; מפזרים 1/8 מלח כפית ו 1/8 פלפל כפית. מבשלים 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שום טחוןשום טחון
פטרוזיליהפטרוזיליה
פלפלפלפל
בצלבצל
דגיםדגים
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
הסר דגים מהמחבת; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים רוטב פטרוזיליה למחבת; מבשלים 1 דקה או עד מחומם היטב. רוטב כפית באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.