דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי
דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, שמן בישול, משחת תמרינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי ג'ינג'ר ופילאף אורז קוקוס-כוסברה, איך לבשל: דג מטוגן עם רוטב תמרינדי פיקנטי (פלפל אדום), ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בסיר על אש בינונית-גבוהה. מבשלים זרעי חרדל בשמן חם עד שהם מתחילים להתפצח. מערבבים ג ' ינג ' ר ובצל; מבשלים 5 דקות.
יוצקים מים ומערבבים פנימה רסק תמרינדי. מביאים לרתיחה, ואז מתבלים בכוסברה, אבקת צ ' ילה ומלח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים על 15 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מבשלים דגים ברוטב עד שהדגים מבושלים.
מגישים מעוטרים בעלי קארי טריים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.