קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
מגזין

דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי

דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי
דגים ברוטב ג'ינג'ר-תמרינדי דורשים בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 113 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פלפל גרוס, שמן בישול, משחת תמרינדי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, שלם 30, ו פסקטרי דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי ג'ינג'ר ופילאף אורז קוקוס-כוסברה, איך לבשל: דג מטוגן עם רוטב תמרינדי פיקנטי (פלפל אדום), ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן בסיר על אש בינונית-גבוהה. מבשלים זרעי חרדל בשמן חם עד שהם מתחילים להתפצח. מערבבים ג ' ינג ' ר ובצל; מבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
יוצקים מים ומערבבים פנימה רסק תמרינדי. מביאים לרתיחה, ואז מתבלים בכוסברה, אבקת צ ' ילה ומלח. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים על 15 דקות תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מבשלים דגים ברוטב עד שהדגים מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מגישים מעוטרים בעלי קארי טריים.
מרכיבים שתצטרך
עלי קאריעלי קארי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סנטי סורטסלה פינו גריגיו. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
סנטי סורטסלה פינו גריגיו
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם תווים עליונים של פרי אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית וטעימות, ומבטיחים גימור ארוך ומתמשך.