דגים וצ'יפס
דגים וצ'יפס הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 72 גרם של שומן, וסך הכל 1035 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקוטי הזה. אם יש לך סודה לשתיה, תפוחי אדמה חלודה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו דגים וצ'יפס.
הוראות
2 קילוגרמים פילה האדוק, עור לחתוך באלכסון לרצועות רחבות 1 1/2 אינץ', 5 עד 6 אינץ ' ארוך
מחממים את השמן עמוק, סיר מעל חום בינוני. להביא את השמן ל 325 מעלות F. לווסת את הטמפרטורה עם מדחום ממתקים. שמור את מקלות תפוחי האדמה בקערת מים כדי למנוע בראונינג לפני הטיגון.
הסר מגבות נייר יבש היטב לפני הצבת בשמן. עבודה בקבוצות, מטגנים את תפוחי האדמה עד שהם מבושלים דרך ומכרז אבל אין להם צבע, על 4 עד 5 דקות. ודא הצ ' יפס יש שפע של מקום בעדינות לנופף אותם סביב כפי שהם מבשלים.
הסר אותם מן השמן ולשים אותם מיד על נייר מגבת מצופה תבנית אפייה.
מחממים התנור ל 300 מעלות F ולהעלות את הטמפרטורה של שמן הבישול ל 375 מעלות F.
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, תיבול פירות ים, סודה לשתייה קמצוץ של מלח. הפוך באר במרכז תערובת הקמח ומערבבים בעדינות בבירה הקרה.
מערבבים עד רק בשילוב. כאשר השמן מחומם מראש לטמפרטורה הנכונה, טובלים את פילה הדגים בתערובת הבלילה. מעיל הדגים בנדיבות. כאשר מוסיפים את הדג לשמן, לטבול על 1/3 כדי 1/2 של הפילה לתוך השמן ולאפשר הבלילה להתחיל לנשוף ולאחר מכן בעדינות להחליק אותו לתוך השמן. מטגנים את הדגים עד שהם חום זהוב ופריך, כ 5 דקות מפנה את הדגים במהלך זמן הבישול. כאשר הדגים נעשים, להסיר מן השמן ולשים מיד על מגבות נייר כדי כתם את השמן העודף. מסדרים את הדג על תבנית אפייה מרופדת במתלה קירור. החזק את הדג בתנור שחומם מראש עד ההגשה. לעבוד בקבוצות ולהיות בטוח שלא לצופף את השמן.
שוב, עובד בקבוצות, מטגנים את הצ ' יפס בפעם שנייה ב 375 מעלות F, עד שהם זהובים חום ופריך.
הסר אותם מן השמן, מיד לשים אותם על מגבות נייר לזרוק עם מלח כשר.
מעבירים את הדג למגש ומגישים עם הצ ' יפס.