קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות81
מגזין

דגים וצ'יפס ברוטב קארי

דגים וצ'יפס ברוטב קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דגים N' צ'יפס עם רוטב קארי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בקלה, אבקת קארי, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דגים וצ'יפס עם רוטב טבילה, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר, ו דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים 2 כפות שמן לסיר קטן ומטגנים את הבצלים על חום בינוני עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום וממשיכים לטגן עד שהם מאוד ריחניים ושחומים לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3
מוסיפים את אבקת הקארי, כוסברה טחון, וקמח ומטגנים עד רווי בשמן וריחני.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מוסיפים את הקטשופ והמניה ואז מקציפים, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה קצת.מטגנים את השבבים בפעם הראשונה
מרכיבים שתצטרך
דגני קריפיקס, מרוסקיםדגני קריפיקס, מרוסקים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים על 3/4 " של שמן למחבת תחתית כבדה (ברזל יצוק אלה לעבוד נהדר), וחום על חום בינוני עד שהוא מגיע 325 מעלות F. בזהירות להוריד כמה תפוחי אדמה לתוך השמן ללא צפיפות המחבת. מטגנים עד שהם רפויים אבל לא חומים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומטגנים את שאר תפוחי האדמה.עבור דגים מוכים בירה
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל בקערה. שים על 1/2 C של התערובת למחבת רדודה או קערה ולאבק את הבקלה עם התערובת.כאשר השבבים נעשים, להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 degees F.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים 3/4 כפית אבקת אפייה לתערובת הקמח שאינה בשימוש בקערה ואז מוסיפים כ -1 ג של בירה קרה. בעדינות לערבב עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים), ולהוסיף עוד בירה אם התערובת נראית עבה מדי (צריך להיות כמו בלילת פנקייק עבה). טובלים את הבלילה, ציפוי ומאפשר כל עודף לטפטף ולמקם בשמן החם.מטגנים עד חום זהוב בצד אחד ואז להעיף ומטגנים עד חום זהוב בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
העברה למתלה תיל מצופה מגבת נייר וחזור עד שכל cod הוא מטוגן.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
10
מפזרים מלח ים.מטגנים את השבבים בפעם השנייה
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
11
מוסיפים קומץ תפוחי אדמה לתוך השמן החם ומטגנים עד חום פריך וזהוב. חזור עד שכל השבבים מטוגנים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
12
מפזרים מלח ים.צלחת תלולית של צ ' יפס, העליון עם חתיכת בקלה מטוגן ומגישים עם רוטב קארי טריז של לימון או חומץ מאלט.
מרכיבים שתצטרך
חומץ מאלטחומץ מאלט
רוטב קארירוטב קארי
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.