דגים וצ'יפס ברוטב קארי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דגים N' צ'יפס עם רוטב קארי. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 784 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-9 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך בקלה, אבקת קארי, שמן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל הודי. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו דגים וצ'יפס עם רוטב טבילה, בקלה מטוגנת לדגים וצ'יפס ברוטב טרטר, ו דגים וצ'יפס בריאים עם רוטב טרטר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים 2 כפות שמן לסיר קטן ומטגנים את הבצלים על חום בינוני עד שהם רכים.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר והשום וממשיכים לטגן עד שהם מאוד ריחניים ושחומים לאורך כל הדרך.
מוסיפים את אבקת הקארי, כוסברה טחון, וקמח ומטגנים עד רווי בשמן וריחני.
מוסיפים את הקטשופ והמניה ואז מקציפים, ומבשלים עד שהרוטב מתעבה קצת.מטגנים את השבבים בפעם הראשונה
מוסיפים על 3/4 " של שמן למחבת תחתית כבדה (ברזל יצוק אלה לעבוד נהדר), וחום על חום בינוני עד שהוא מגיע 325 מעלות F. בזהירות להוריד כמה תפוחי אדמה לתוך השמן ללא צפיפות המחבת. מטגנים עד שהם רפויים אבל לא חומים.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר ומטגנים את שאר תפוחי האדמה.עבור דגים מוכים בירה
מערבבים את הקמח, קורנפלור, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל בקערה. שים על 1/2 C של התערובת למחבת רדודה או קערה ולאבק את הבקלה עם התערובת.כאשר השבבים נעשים, להעלות את הטמפרטורה של השמן ל 375 degees F.
מוסיפים 3/4 כפית אבקת אפייה לתערובת הקמח שאינה בשימוש בקערה ואז מוסיפים כ -1 ג של בירה קרה. בעדינות לערבב עד רק בשילוב (זה בסדר אם יש עדיין כמה גושים), ולהוסיף עוד בירה אם התערובת נראית עבה מדי (צריך להיות כמו בלילת פנקייק עבה). טובלים את הבלילה, ציפוי ומאפשר כל עודף לטפטף ולמקם בשמן החם.מטגנים עד חום זהוב בצד אחד ואז להעיף ומטגנים עד חום זהוב בצד השני.
העברה למתלה תיל מצופה מגבת נייר וחזור עד שכל cod הוא מטוגן.
מפזרים מלח ים.מטגנים את השבבים בפעם השנייה
מוסיפים קומץ תפוחי אדמה לתוך השמן החם ומטגנים עד חום פריך וזהוב. חזור עד שכל השבבים מטוגנים.
מפזרים מלח ים.צלחת תלולית של צ ' יפס, העליון עם חתיכת בקלה מטוגן ומגישים עם רוטב קארי טריז של לימון או חומץ מאלט.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.