דגים מטוגנים מוכים בבירה
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו דגים מטוגנים מוכים בבירה, בירה ויסקונסין דגים מטוגנים, ו דגים מוכים בבירה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי גדול; חום עד 36
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
לטאטא יחד קמח הבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
להקציף בבירה ורוטב חריף. טובלים דגים בבלילה, ומאפשרים לבלילה עודפת לטפטף.
בעדינות להוריד דגים לתוך שמן חם באמצעות מלקחיים (כדי למנוע דגים מלהידבק לתנור ההולנדי). דגים מטגנים, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מניחים דג מטוגן על מתלה תיל במחבת ג ' לי רול; להתחמם בתנור 200 עד מוכן לשרת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.