קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

דגים מטוגנים מוכים בבירה

דגים מטוגנים מוכים בבירה
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו דגים מטוגנים מוכים בבירה, בירה ויסקונסין דגים מטוגנים, ו דגים מוכים בבירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' לתוך תנור הולנדי גדול; חום עד 36
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
2
בינתיים, מפזרים דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דגיםדגים
3
לטאטא יחד קמח הבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
להקציף בבירה ורוטב חריף. טובלים דגים בבלילה, ומאפשרים לבלילה עודפת לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חריףרוטב חריף
בירהבירה
דגיםדגים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
5
בעדינות להוריד דגים לתוך שמן חם באמצעות מלקחיים (כדי למנוע דגים מלהידבק לתנור ההולנדי). דגים מטגנים, ב 4 קבוצות, 2 עד 3 דקות בכל צד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מלקחייםמלקחיים
6
מניחים דג מטוגן על מתלה תיל במחבת ג ' לי רול; להתחמם בתנור 200 עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
ג'ליג'לי
דגיםדגים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.