דגים מלית לאפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל דגים מלית לאפות. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. זה מתכון pescatarian מגישה 30 . חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. לכו לחנות ותרימו פלפל, פילה דגים, עשבי תיבול ומילוי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: פילה דגים עם מלית, עגבניות עם מילוי דגים בסגנון מרוקאי, ו קציצה ומילוי אופים.
הוראות
מחממים את המים, 2 כפות, גזר ופלפל בסיר 3 ליטר מעל חום בינוני גבוה לרתיחה.
מוסיפים את המילוי ומערבבים קלות.
כפית את המילוי על פניהמרכז של צלחת אפייה רדודה 3 ליטר. מסדרים את הדגים בכל צד של המילוי.
מחממים את החמאה שנותרה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני עד שהוא נמס.מערבבים את מיץ הלימון ופטרוזיליה. כפית את תערובת החמאה על הדג.
אופים ב 204°. במשך 15 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
* עבור מילוי moister להגדיל את המים 1 1/2 כוסות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
![סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס]()
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.