דגים מעופפים עם איולי ליים-And-Caper
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים מעופפים עם איולי סיד וצלפים. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 6 . מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, קישוטים: עלי קורנית, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Flying Sean Urchin Pasta with Fish Roe and Chives from The Catch, שום & Caper איולי, ו Aïoli הדר-And-Caper.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים במנה רדודה. מערבבים יחד ביצים ומים בקערה. לטבול דגים בתערובת ביצה; לדלות בתערובת קמח.
יוצקים שמן לעומק של 2 אינץ ' בתנור הולנדי; שמן חום ל 37
מטגנים דגים בקבוצות 2 1/2 דקות בכל צד או עד הזהב.
מגישים עם איולי סיד-ו-Caper; לקשט, אם תרצה.
* דקר או כל קטן, המשרד whitefish ניתן להחליף דגים מעופפים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.