דגים עם לימון, חמאה, רוטב צלפים
דגים עם לימון, חמאה, רוטב צלפים הוא pescatarian ומספק כ 1 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 47 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרידת לימון, פטרוזיליה, דגים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 13 דקות. דגים עם לימון, חמאה, רוטב צלפים, הליבוט עם לימון, חמאה, צלפים ורוטב שמיר, ו רוטב חמאת לימון לדגים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מערבבים את הקמח, מלח ופלפל. מעיל את הדגים בקמח מתובל, רועד את הקמח העודף.
מחממים חצי מהחמאה כדי להקציף על חום גבוה בינוני במחבת כבדה.מבשלים את הדג לטעמך ולהסיר צלחות הגשה.
מוסיפים את החמאה הנותרת, מיץ, גרידה, צלפים ופטרוזיליה.
חום לרגע ואז לשרת מעל הדגים שיתוף הצלפים בין הצלחות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.