דגים עם לימון-פטרוזיליה להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דגים עם לימון פטרוזיליה להתענג. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 41 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 364 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. אם יש לכם צלפים, מלח גס ופלפל טחון, תרד, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. נסו עוגות דג לימון ופטרוזיליה, דג בגריל עם חמאת פטרוזיליה לימון, ו פטרוזיליה-זית להתענג (מתכונים דומים).
הוראות
דג העונה עם מלח ופלפל. מקפלים כל פילה לשלישים.
מניחים דגים במחבת ושופכים יין; מביאים לרתיחה מעל גבוה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים עד שהדגים אטומים, 4 עד 6 דקות.
מגישים עם רוטב לימון-פטרוזיליה ותרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.