דגים עם עגבניות וצ'ילי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. גשו לסופר וקנו בצל, שמן זית, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו דגים מטוגנים עם עגבניות ותפוחי אדמה, דג אפוי עם עגבניות, ו אפוי בקלף דגים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף דגים להתייבש לטפוח; לחתוך לחתיכות בגודל הגשה. לשפשף דגים עם 2 כפיות שמן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
2
מניחים חתיכות דגים מעט בנפרד בשכבה אחת בתבנית אפייה 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
3
אופים בתנור 425, חשוף, עד דגים בקושי אטום בחלק העבה ביותר (לחתוך לבדוק), 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת 10 עד 12 אינץ', לשלב שמן שנותר, בצל, שום, וצ ' ילי. מערבבים לעתים קרובות על חום בינוני-גבוה, עד בצל הוא השחמה קלות, על 5 דקות. בינתיים, לנקז עגבניות, הזמנת מיץ.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.