דגים פריכים
גשו לסופר וקנו קמח, פלפל טחון, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב טעם חמאה קיצור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חמש עוגיות סוכר טעם כקינוח. . מתכונים דומים: דגים פריכים וצ'יפס, דגים פריכים בתנור, ו דגים אפויים פריכים.
הוראות
בקערה בינונית, לשלב את פתיתי תפוחי אדמה, קמח, אבקת שום, מלח תיבול, פלפל שחור, ופלפל קאיין.
משרים פילה דגים בקערה של מים קרים.
במחבת עמוקה או טיגון עמוק, להמיס ולחמם את הקיצור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לדלות פילה דגים בתערובת יבשה ומטגנים בשמן חם במשך 5 דקות או עד פתיתי דגים בנפרד בקלות.
הסר מן השמן והמקום על מגבות נייר לספוג עודפי שמן.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא קפוסלדו פינו גריג ' יו. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.