קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דגני בוקר-שביר שקדים

דגני בוקר-שביר שקדים
זה עובד טוב כמו קינוח זול. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 49%. מתכונים דומים: דגני בוקר-שביר שקדים, שברי שקדים, ו שברי שקדים.

הוראות

1
תנור חום 149°. קו 1 גדול (17x14 אינץ') גיליון עוגיות או 2 (15x10x1 אינץ') מחבתות עם לסכל; לסכל ספריי עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים הן דגנים, שיבולת שועל ושקדים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
שקדיםשקדים
עוגיותעוגיות
שיבולת שועלשיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
בסיר 1 ליטר, חמאת חום, סוכר חום וסירופ על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד חמאה נמסה תערובת רותחים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סירופסירופ
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
יוצקים על תערובת דגנים; מערבבים עד מצופה היטב.
מרכיבים שתצטרך
דגני בוקרדגני בוקר
4
להפיץ תערובת שווה על גיליון עוגיות עם מרית גומי עד בערך 1/2 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
5
אופים 35 עד 40 דקות או עד שקדים הם חום זהוב. מגניב לגמרי, בערך 15 דקות. לשבור לחתיכות עם אצבעות. אחסן במיכל מכוסה היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור