קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

דגנים מלאים חמוציות-ביסקוויטים תפוחים

דגנים מלאים חמוציות-ביסקוויטים תפוחים
מתכון לחמניות חמוציות תפוחים כל גרגר מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני ומתאים לאוהבי מזון סקוטי. ארוחת הבוקר הזאת 289 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ תפוחים להתרכז, ביצה, גבישי סוכר גסוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו מאפה אוכמניות תפוח מלא של בובי, חטיפי אפרסק גרגר שלם אוכמניות + מחיקת גרגר שלם, ו לחמניות דלעת מחיטה מלאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 191°. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שלב הראשון 8 מרכיבים בקערה גדולה; להקציף כדי להתמזג. באמצעות גב של מזלג, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים חמוציות ותפוחים וזורקים כדי להפיץ באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
לשימור,לשימור,
4
לטאטא 1/2 כוס חלב חמאה, מיץ להתרכז, ביצה להתמזג קערה קטנה. בהדרגה להוסיף תערובת חלב חמאה למרכיבים יבשים, לזרוק עד רטוב באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להפוך את הבצק על משטח עבודה מקומח קלות. ללוש בעדינות 2 או 3 פונה לאגד. מחלקים בצק לשניים. ללטף את כל חצי עד 6 אינץ 'קוטר, 3/4 אינץ' עבה עגול.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
חותכים כל סיבוב לתוך 6 טריזים. סדר לחמניות על גיליון מוכן, מרווח לפחות 1 אינץ ' זה מזה.
7
מברשת לחמניות עם חלב חמאה כדי זיגוג, ואז מפזרים סוכר גס.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גססוכר גס
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
8
אופים ביסקוויטים עד ריחוף ו tester לנפח את המרכזים, יוצא נקי החוצה 22 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים חמים.

מרכיבים

596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשרמיץ תפוחים קפוא להתרכז, מופשר1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחים יבשים חתוכים לקוביותתפוחים יבשים חתוכים לקוביות2(יכול להיות או להרחיק)אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב קר בתוספת יותר עבור זיגוגחלב קר בתוספת יותר עבור זיגוג1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1גדול2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח שיבולת שועלקמח שיבולת שועל1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק12ריבס, קצוץ טרי או קפואגבישי סוכר גסגבישי סוכר גס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה unbleachedקמח לכל מטרה unbleached1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(1 מקל) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ(1 מקל) חמאה לא מלוחה, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח מחיטה מלאה או קמח מחיטה מלאהקמח מחיטה מלאה או קמח מחיטה מלאה