קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

דובדבן חזיר מזוגג דובדבן

דובדבן חזיר מזוגג דובדבן
פילה חזיר מזוגג דובדבן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 177 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן כל אחד. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. אם יש לכם סוכר חום, תערובת מיץ דובדבנים, עמילן תירס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: שרי ומנגולד שוויצרי ממולא בשר חזיר עם מרווה דובדבן, חזיר חזיר מזוגג, ו חזיר חזיר מזוגג תאנה.

הוראות

1
בסיר קטן שלבו את מיץ הדובדבנים, הסוכר החום, רוטב הסויה, עמילן התירס והג ' ינג ' ר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 8-10 דקות או עד להסמכה קלה, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ דובדבניםמיץ דובדבנים
כרוב סבוי חתוך דקכרוב סבוי חתוך דק
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים מניחים טנדלוינים על רשת בתבנית צלייה מרופדת בנייר כסף; מפזרים מלח ופלפל. מניחים בצד 1/4 כוס זיגוג להגשה. כף מחצית מהזיגוג שנותר על חזיר.
מרכיבים שתצטרך
חמוציות (מופשרות, אם קפואות)חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות9 אונקיות של אטריות אורז עבות לא מבושלות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
חזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועותחזה הודו ללא עור וללא עצמות, חתוך לרצועות
3
אופים, חשופים, ב 425 ל 35-40 דקות או עד מדחום בשר קורא 160 ליטר, צולה מדי פעם עם זיגוג הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)2 כוסות חמוציות (מופשרות, אם קפואות)
4
הניחו לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.
5
מגישים עם זיגוג שמור.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי לפילת חזיר. הגוף הקל של פינו נואר נהדר לחתכים רזים, סנגיובזה בעלת גוף בינוני משלימה רטבים בשרניים, תבשילים ומנות מרובות מרכיבים אחרות, וזוגות טאני מלבק מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. אתה יכול לנסות את רג ' ינאטו מלבק רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -16 דולר לבקבוק.
רג ' ינאטו מלבק רוז
רג ' ינאטו מלבק רוז
מלבק נראה גיבור לא סביר עבור ענב יין מבעבע, אבל כשאתה רוצה שרוז ' ה שלך יראה קצת צבע ואופי אמיתי, אז מלבק הוא האיש שלך. פריך ויבש עם יפה תות, ריבס טעמים וניחוחות. רק רמז של טאנין מבנה, פרחוני תבלינים, מדהים אלגנטי גימור סיבובים את פה. הוא מדבר על ענב מלבק העשיר, אך לעולם אינו מאבד את אופיו הקל והמרענן. זה ייתן לך סיבה טובה לשתות יין מבעבע עם המנה העיקרית שלך!